Domene, E-post & Webhotell

Domene

Hvorfor må du ha domene?

Domene er din adresse på nett. Uten domene vil ingen finne ditt nettsted.

Det å finne et domene er ikke alltid lett. Når du endelig finner et domene, hvor skal du kjøpe den?  Mulighetene er mange, og valget er ikke alltid like enkelt. Hos NextDesign har vi undersøkt dette for deg, og kan være behjelpelige å finne det rette firma for deg. Om du trenger .no, .com, .net, .org eller en av de mange andre domenene, så kan vi hjelpe deg å finne det rette.

Om du har domene et sted fra før, og trenger hjelp til å flytte det, så er det bare å kontakte oss så hjelper vi deg med dette.

E-Post

Trenger du hjelp til oppsett av e-post?

E-post, som er en forkortelse for elektronisk post, er veldig viktig å ha. De fleste i dag bruker e-post til å sende meldinger, filer, dokumenter og mer.

Hvilken e-postleverandør skal du velge? Hvordan skal du sette opp e-post med eget firmanavn, som f. eks. post@nextdesign.no? Hvordan unngå og eventuelt beskytte deg mot spam og virus?

Vi kan hjelpe deg med å sette opp en ferdig løsning som du kan bruke. Du skal slippe å tenke på tekniske ting, og heller bruke tiden på det som er viktig. Kontakt oss i dag, vi er her for å hjlepe deg.

Webhotell

Hva er webhotell, og hvorfor må du ha det?

En nettside må ha domene og webhotell for å fungere.  Webhotell er stedet hvor du leier en plass på nettet, slik at din nettside blir synlig på www (World Wide Web).

Det er mange forskjellige leverandører, og ikke lett å finne den som passer ditt  behov best. Når du skal finne det rette webhotellet, så er det mye du må sjekke. Pris, kundeanmeldelser, support, hardware på server, tilleggstjenester og mye mer.  Vi har prøvd en del leverandører og kan trygt anbefale deg noen gode webhotell.

Spar mye tid og hodebry, la oss hjelpe deg å finne den rette, og hjelpe deg med oppsettet.

Er du klar? Les mer om vår fremgansmåte

 

Her finner du informasjon om våre oppfølgingsplaner

 

Du Kan Stole På Oss

 

NextDesign.no

“Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.” 
― Antoine de Saint-ExupéryAirman's Odyssey

Kontakt Oss

Copyright NextDesign.no 2017  | All rights reserved |  Personvern & Cookies |  Site Map

Pin It on Pinterest