Webdesign & Identitet

Hvorfor du skal velge oss

Nettdesign – Vi bryr oss og gir oss ikke før du er fornøyd.

Du HAR EN IDÉ

Vi SYNELIGGJØR IDéEN

KUNDENe SER DIN IDÉ

Gjennom vår design vil du bli husket i verden.

Vi jobber med kjente programmer som :

Nettdesign – Vi tilbyr de beste nettdesign tjenestene

WordPress, Divi, Adobe, CSS koding, og mange flere. 

 

Nettdesign
nettdesign

Nettdesign

Vi kan hjelpe deg med deg meste innen Nettsider. Om det er bedriftens hjemmeside , nettbutikk, blogg, online CV, eller om det er noe annet du trenger hjelp til så er det bare å ta kontakt. Siden skal være kreativ, smakfull, elegant  og samtidig være enkel å finne frem på, alt det og mer, er det som kjennetegner en god nettside.

E-commerce

Hvorfor skal du ha en nettbutikk? Hva er fordelene med dette? Butikken din er alltid åpen, selv på helligdager.  Du har ingen tidsbegrensinger, kundene kan handle når og hvorfra de ønsker. Dette vil igjen føre til større inntekter og fornøyde kunder. Mulighetene er uendelige, bare tenk på potensialet en nettbutikk kan ha.

Responsiv design

Om kundene besøker din nettside gjennom mobil mens de er ute,  på kontoret foran pcen, eller på sofaen gjennom ipad, så vil de finne en like flott og velfungerende nettside. Mange surfer på nettsider gjennom mobil, og nettsider som ikke er mobilvennlige kan miste kunder. Responsiv webdesign sikrer dine kunder den beste opplevelsen.

icon-Abacus

Øk Salget

Netthandelen øker for hver dag. Dagen går fort unna, og flere foretrekker å handle på nett, og få varen levert rett hjem. En attraktiv og responsiv nettside holder lengre på kundene.

icon-Bank

Konkurrentene

Gjennom en responsiv og mobilvennlig nettside hjelper vi deg å holde deg foran dine konkurrenter. Vi hjelper deg å holde nettsiden oppdatert, og problemfri gjennom våre oppfølgingsplaner.

icon-cal

Google

Google anbefaler responsiv webdesign, som igjen fører til bedre synlighet for din nettside.

Din nettside er en lønnsom investering for din virksomhet.

Gjør din nettside til en inntektskilde.

For hver dag du venter, taper du penger. Ikke vent, ta kontakt med oss i dag.