La oss starte…

Her er en oversikt over hva vi trenger, og en oversikt som forklarer fremgangsmåten.
Hvis det skulle være slik at du mangler logo, bilder eller noe av det som trengs i listen under, så kan vi hjelpe deg med dette.

1) Hva vi trenger for å starte

Din Logo

PDF, AI, høy kvalitet JPEG eller PNG hvis mulig.

Webhotell Info

Din webhotell konto innlogging og/eller kontrollpanel brukernavn og passord.

Wordpress Logg Inn

En administratorinnlogging til ditt nåværende WordPress-nettsted. (hvis dette er et redesign av WordPress-siden)

Bilder og Video

Nåværende eller/og nye bilder som du ønsker å bruke på din nye nettside.
i

Innhold

Nettsidens oppdaterte innhold, tekst og informasjon vi trenger for nettstedet.

Stilguide

Bedriftens stil, farge eller spesifikke design ønsker og krav.
Dette kan leveres personlig, evt så kan det lastes opp på Dropbox, Google Drive eller andre slike tjenester.
Om det er noe du mangler så kan vi alltid tilby alle de tjensetene, til en meget god pris.

2) Kommunikasjon & Strategi

For å oppnå målet med den nettsiden som du ønsker, så er vi avhengig av god kommunikasjon og strategi. For å gjøre det lettere for deg er vi tilgjengelig på de fleste plattformer. Telefon, e-post, live chat, skype, zoom, og de fleste sosiale media. Du vill bli oppdatert underveis hele prosjektet, slik at du føler deg trygg. Vi forstår at kommunikasjon er viktig, og vi skal være lett tilgjengelig om du skulle trenge å gjøre noen forandringer.

3) Dropbox, Google Drive og Onedrive.

Dropbox, Google Drive og Onedrive er alle flotte fildelings programmer. Dette er ikke nødvendig for alle prosjekter, men hvis du har mer enn 15-20 bilder du skal sende, eller hvis de er for store til å sende over vanlig e-post, kan vi bruke de programmene.  Vi kan sette opp en mappe for det prosjektet vi jobber med og kan dele det vi trenger der.  Det er også fint for å sende over passord, referanser og annet viktig info.
Hvis du bor i nær område er du selvfølgelig velkomme til komme forå møte oss og dele info personlig.

4) Designprosessen

Å designe et nettsted, uansett hvor stort eller lite, er en omfattende prosess som kan være overveldende. For å hjelpe deg å forstå bedre hva du kan forvente under design og utvikling, har jeg skissert prosessen i tre trinn:

l

1) Oppsett og Design

En stor og tidkrevende del av utformingen av et nettsted er i planleggings og oppsettfasen av prosessen. Jeg skal oprette en skisse av nettstedet for godkjenning først, evt endre mer til du har godkjent. Så skal jeg designe hovedsside med all innhold.

2) Utvikling

Når nettstedet oppsett og design er godkjent, vil jeg gå videre med å designe alle nettsider og implementere all funksjonalitet. Vi sørger for at nettstedet ditt ser bra ut, og fungerer pent på alle enheter og nettlesere før du går videre til det siste trinnet.

3) Endringer og Revisjoner

Når nettstedet er klart for endelig gjennomgang, kan du gjennomgå hver side, og vi kan gjøre detaljerte endringer til nettstedet er klar for lansering. Vi ber deg om å lese alle sider for å sikre at all stavemåte, grammatikk, adresser og informasjon er korrekte før du går live.

5) Lansere Nettsiden!

Når nettstedet er klar til å gå live, vil alle unødvendige plugins, sider, bilder og backend-filer bli fjernet. Det nye nettstedet vil bli sikkerhetskopiert og lagret lokalt, i tilfellet det noen gang trenger å bli gjenopprettet. Når det er levert, kan det ta mellom 24-48 timer for det nye nettstedet å være på nett avhengig av din Webhotell leverandør. 

Nettstedet sitt påloggingsinformasjon og alle referanser vil bli sendt til deg som avtalt. Selv om innloggingene og passordene dine blir lagret av meg lokalt, må du lagre dem for deg selv. Etter ferdigstillelse får du muligheten til å velge en av våre oppfølgingsplaner. Disse er anbefalt for en god og trygg vedlikeholds og sikkerhetsplan. Dette anbefaler jeg for alle mine klienter.

Har du spørsmål, kan du ringe eller sende e-post, vi er her for å hjelpe deg.