Oppfølgingsplan & Sikkerhet

Vedlikehold av Nettsiden er Viktig...

Du skal slippe å bruke tid på å bekymre deg om nettsiden din er oppdatert og sikker. Vi har oppfølgingsplaner tilpasset dine behov. Bruk heller tiden til noe du liker, og la oss ta denne jobben for deg.

Du har nå fått laget en flott nettside. Hva bør du huske på nå.

Oppdatering av informasjon

Nettsiden er din identitet på nett. Det er viktig å holde siden oppdatert med ny og gjeldende informasjon. Hvis siden ikke blir oppdatert, kan du miste dine kunder. Har du fått nye produkter, tjenester, ansatte, eller generell informasjon, så husk å oppdater siden. Hvis det ikke er så mye nytt, så kan det hjelpe å oppdatere bilder eller endre litt på designet. Vi kan hjelpe deg med dette, vennligst se våre oppfølgingsplaner.

Vedlikehold

Det krever mye jobb, tid og kreativitet for å lage en god nettside. Nettsiden består av my koding, moduler og noen programmer. Etter hvert som tiden går, så vil noe av dette bli utdatert. Det er viktig jevnlig å gå gjennom dette, og holde siden oppdatert. Fordelene med å oppdatere disse kan være mer sikkerhet, bedre funksjonalitet og mer. Om du trenger mer info, eller hjelp til å bestille  dette, så er det bare å ta kontakt med oss .

Sikkerhet

Nettsider, som det meste annet på nett kan bli utsatt for angrep, som hackere, virus, spam og mer.  Ofte så er det mye viktig informasjon som ligger på nettsiden, og det er viktig å forsvare seg mot digitale angrep. Vi har jobbet mye med å finne løsninger som kan gjøre en god jobb, uten at det går utover ytelsen til nettsiden. Vi kan hjelpe deg å installere disse, hjelpe til med innstillinger, og hjelpe deg å holde disse oppdatert.

Fjerne Unødvendig Info

Etter hvert som tiden går vil det begynne å samle seg mange filer på nettsiden din. Noen av disse filene er unødvendig og tar opp mye plass.  Filer som utdaderte bilder, tekst, spam og gammel programvare kan bidra til at siden blir treg.  Har du en treg nettside så kan du miste kunder. I en verden hvor alt skal gå raskt så har ikke mennesker tid til å vente.  Vi har løsningene, kontakt oss for mer informasjon.

Googlerapport

Hvem besøker nettsiden din, når besøker de nettsiden din? Hvilken side er det de bruker mest tid på? Hva er kjønn, og alder på de som besøker siden din? Dette og mye mer kan du få detaljerte rapporter på. Disse rapportene vil kunne hjelpe deg å fokusere mer på de områdene hvor du har inntjening,, og bedre resultater for din bedrift. Vi kan hjelpe deg med å sette opp spesifikke søk, på kriterier du ønsker å vite mer om. 

Backup & Vakt

Vi kan hjelpe deg å ta jevnlig sikkerhetskopi av din nettside. Det ligger mye informasjon på nettsiden, og det er viktig å ikke miste den.  Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker sikkerhetskopi og vi ordner resten.
Skal du på en lengre ferie, eller rett og slett ikke har tid til å følge med selv. Vi kan hjelpe deg med å jevnlig kontrollere at nettsiden din er online, og at den har minst mulig nedetid.

Her finner du våre oppfølgingsplaner.

Ikke vær beskymret for din nettsides vedlikehold. Velg en plan under, og vi tar oss av resten til en fast pris hver måned.

Passer ikke en av disse planene, kontakt oss og vi kan skreddersy en plan etter dine behov.

* Alle priser over er eks mva, pr mnd og det er 3 mnd gjensidig oppsigelse, hvis ikke annet er avtalt på forhånd.