Logo & Grafisk Design

Hvorfor må du ha Logo

Om Logo Design og Grafisk Design. Det å ha en bra Logo er et kritisk aspekt av forretningens markedsføring.  Den rette logoen og identiteten skal styrke gjennkjennelsen av din bedrift.

Det å finne den rette logo for din bedrift er ingen enkel sak, og det bør brukes en del tid på å finne din grafiske identitet. Vi i NextDesign vil i samarbeid med deg kartlegge hva som er viktig kjennetegn for deg og din bedrift.  Vi legger frem flere eksempler, slik at du kan velge det som passer deg best.

 

Logo Design
Grafisk Design

Hvorfor Grafisk Design?

Du har nå fått en god grafisk identitet gjennom din nye logo. For å få maksimalt utbytte av denne er det viktig å være synlig. Om det er digitalt, på papir, reklameeffekter eller annet, hjelper vi deg gjerne med dette.   Din logo bør være på alt av materiale du bruker, for å forsterke gjenkjennelseseffekten. Gjennom vår design vil din identitet bli kjent og lagt merke til.

Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt. Vi er alltid glade for å kunne svare på dine spørsmål.

Logo Design & Grafisk Design Fremgangsmåte

w

1. Plan

Vi snakker sammen, og setter opp en plan. Vi går gjennom en logo design skjema, for å finne ut hva dere liker. Alle deres ønsker vil bli tatt hensyn til i prosessen videre. 

U

2. Forskning

Nextdesign tar god tid på forsking av både din bedrift, og eventuelt dine konkurrenter. Dette hjelper oss for å få et godt grunnlag for videre arbeid.

l

3. Skissere

Etter planlegging og forskning vil våre artister lage noen skisser. Noen litt forsiktige og andre litt mer aggressive. Dette for å gi dere for et grunnlag for valg av deres ny identitet.

4. Digitalisere

Etter at skissene er klare, gjør vi dem om til digitale logo gjennom våre profesjonelle verktøy.

5. Presentasjon

Vi presenterer alle logoene for deg, og du kan selv velge den du liker best.

6. Grafisk Identitet

Nå som du har fått din nye logo, er det på tide å spre din nye grafiske identitet på alle mulig kanaler.