Fakta

I august 2017 var det over 3,81 billion aktive Internett brukere i verden. 3,5 billioner var aktive mobil Internett brukere. Over 3 billioner aktive sosial media brukere, ogover 2,7 mobile sosial media brukere. Disse tallene øker for hver dag. Fakta hentet fra  Statista.

I følge SSB.no er det i dag ca 5,29 millioner innbyggere i Norge. Andel husholdninger av befolkning mellom 16-79 år som har brukt pc og Internett de siste 3 mnd er ca 94%. Det samme er tall for de i næringslivet.  I næringslivet er det pr august 2017 ca 80% som har nettside. Tall henter fra SSB.no.

Av de målte over 15 år er det ca 80% av befolkning som  i dag har smarttelefon. Mobil skjermen er en av de skjermene vi ser mest på.  Takket være sosial media, Youtube, responssive nettsider så er det flere og flere som bruker mer tid på mobilskjermen. Databruk på mobiltelefoner har 10 doblet seg, og øker for hver dag. Info er hentet fra MediaNorge og Kantar TNS.

Økonomisk Vekt

Så til grunnene:

 1. Moderne responssive nettside:
  Har du en eldre nettside som ikke er optimalisert for mobilskjermer? Eldre nettsider krymper som regel hele nettsiden til å tilpasse mobil skjermen. Dette gjør knappene og teksten på skjermen veldig liten og uleselig. Dette er et problem og du kan miste mange kunder på dette. Ny og moderne nettside er tilpasset, og ser like fine ut om du bruker mobil, nettbrett, eller pc.
 2. En god nettside bygger tillit og omdømme.
  Nesten alle som ønsker å bestille ny tjeneste, kjøpe et produkt, eller bare trenger informasjon, begynner med et søk på Internett og Google. Hvis de ikke finner din nettside, eller finner en nettside som er dårlig og uoversiktlig, så kan du miste kunder. En god nettside for deg og din firma vil skape tillit og trygghet hos dine kunder.
 3. Få nye kunder.
  Selv om du har en god kundebase i dag, så er det viktig å få nye kunder. Nettsiden din vil representere din bedrift på effektiv måte, og være synlig for mange flere. Kunder som ikke i dag vet om din bedrift kan enkelt finne deg gjennom litt markedsføring på nett. Vi kan hjelpe deg å bli mer synlig på tjenester som Google, Bing og Yahoo.
 4. Tilgjengelighet ikke bare i nærområde.
  Hvorfor bare å begrense deg til ditt nærområde? Det er potensielle kunder i hele byen, landet, verden. En nettside har ingen grenser, den kan nåes til dem du ønsker. Gjennom god markedsføring vill din bedrift kunne skape mye større inntekter og omdømme for deg.
 5. Rimelig markedsføring.
  Hvorfor bruker masse penger på tv, aviser, brosjyrer som kun når en begrenset del av dine potensielle kunder, når du kan nå hele verden? En nettside kan koste litt med det er har en mye større potensiale for å nå flere kunder. Den kan også knytes mot sosial media. Det er lettere å oppdatere eventuelle kampanjer du har.
 6. Nett shopping.
  Alle har det travelt om dagen. Studier, jobb, sosiale aktiviteter, og mye mer utgjør store deler av dagen. De fleste av oss har ikke lenger tid til å gå innom butikken for å handle. Det er mye lettere å sitte hjemme i varmen og surfe på pc, mobil eller nettbrett å kjøpe der. Varen blir levert hjem og du slipper å tenke mer på det. Veldig viktig for deg og din bedrift å være tilgjengelig der kunden din er.
 7. Være smartere.
  Er du nye i markedet, og har større etablerte konkurrenter? Det er ikke noe problem. Gjennom en strategisk plan godt bruk av digital markedsføring og kombinasjon med sosial media, kan vi få deg synlig på nett. Det er som regel de bedriftene som er synlig på første side på Google kundene kontakter.
 8. Bruk profesjonelle bilder.
  For å få en nettside til å se fin og presentabel ut så må dine produkter se bra ut. Det er det lille ekstra du gjør som skiller deg fra dine konkurrenter. Trenger du hjelp med dette så er det bare å ta kontakt med oss. Vi har profesjonelt utstyr til å ta bilder av deg, din bedrift og dine produkter.
 9. Spar penger.
  Det koster mye penger å ha arbeidskraft til å jobbe døgnet rundt. Lønn, forsikring, goder, og mye mer. Bruk heller penger på en nettside som gjør jobben uten at det koster så mye. Gjennom en god nettside får kunden den informasjonen de trenger og ser de produktene de ønsker.
 10. Tilgjengelig 24 timer, 7 dager, 12 måneder i året.
  En nettside ta aldri fri. Butikken/bedriften din er oppe 24 timer hverdag. Tilgjengelighet betyr økt profitt og omdømme. Vi har alle løsninger som får din bedrift til å skille seg ut og til å levere din produkt på respektert måte.

Det kan være mye man er usikker på eller lurer på når det gjelder nettsider. Det er derfor vi er her. Du kan kontakte oss når og hvordan du vil, og vi vill gjøre vårt beste å hjelpe deg. Din trygghet og god erfaring med oss er noe vi er veldig opptatt av.

Med vennlig hilsen

NextDesign.no